Duyurular

1) FAO ve T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI destekli “FISHCAP Capacity development for sustainable fisheries and aquaculture management in Central Asia, Azerbaijan, and Türkiye” isimli proje kapsamında Türk cumhuriyetlerinden gelen özel sektör ve kamu kuruluşlarından temsilcilere fakültemizde 15.06.2022 tarihinde bir dizi sunum yapılmıştır.

2) Cezayir National Higher School of Marine Sciences and Coastal Management (ENSSMAL) ile Akdeniz Üniversitesi arasında yapılan iş birliği protokolü kapsamında üniversitemizi ziyaret eden Dr. Lourguioui Hichem 18 Nisan 2023 Salı günü saat 11.00'de Su Ürünleri Fakültesi Toplantı Salonu'nda "Exploring Opportunities of Cooperation in Fisheries Sciences between Akdeniz University and ENSSMAL" başlıklı bir sunum gerçekleştirmiştir.

18 Nisan 2023 afis.jpeg

3) Güney Kore Chonnam National University, ICT Fisheries Resource Management Research Institute ile Akdeniz Üniversitesi arasında yapılan uluslararası iş birliği protokolü kapsamında üniversitemizi ziyaret eden Prof. Ho Young SOH 09 Mayıs 2023 Salı günü saat 11.00'de Su Ürünleri Fakültesi Toplantı Salonu'nda "Introduction to Fishery Resources Management Research Institute based on ICT" başlıklı bir sunum gerçekleştirilmiştir.

Eklenme tarihi :9.05.2023 13:58:14
Son güncelleme : 9.05.2023 14:22:36