Akdeniz Üniversitesi Kariyer Merkezi

Akdeniz Üniversitesi mezuniyetlerinden önce iş dünyasını tanımalarını sağlayarak, mezun olduklarında profesyonel hayata bilinçli şekilde geçiş yapmalarına yardımcı olmak amacı ile kurulmuş bir platform ve koordinasyon merkezidir. Kişilik özellikleri, yetenek, beceri ve mesleki ilgileri ile uyumlu kariyer planı geliştirmelerine rehberlik etmeyi hedefleyen merkezimizin temel amacı öğrencilerimizin kendilerini ve karşılarına çıkacak seçenekleri önceden tanımış ve tanımlamış, farkındalığı yüksek bireyler olarak mezun olmalarını sağlamaktır.

Misyonumuz
Öğrenci ve mezunlarımızın, bilimin rehberliğinde, aldıkları eğitim sonrasında başlayacakları kariyer yolculuğunda atacakları bilinçli adımlar için donanımlı bir altyapıya kavuşmalarına yardımcı olmak, kariyer hedefleri doğrultusunda bilgi, beceri ve tecrübe edinmeleri için onlara yön vermek ve işgücü piyasasında fark yaratacak bireyler yetiştirilmesine destek olmaktır.

Vizyonumuz
Öğrenci ve mezunlarının mutlu ve başarılı olacakları kariyer alternatiflerini belirleyebilmeleri, gelişmeleri ve iş hayatına hazırlıklı bireyler konumuna gelebilmeleri için değişime uyumlu, farkındalığı yüksek ve gelişim odaklı bir kariyer platformu olmak.

Mail Adresimiz: kariyermerkezi@akdeniz.edu.tr
İnstagramımız: akdenizakamer