Erasmus ve Mevlana Öğrenci Değişim Bursu Başvuruları

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği ile Mevlana Değişim Programı’ndan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz için 11 Mart 2017 tarihinde, Uluslararası Değişim Programları (Erasmus+/ Mevlana)  yabancı dil seviye tespit sınavı yapılacaktır.

Yabancı Dil Sınavı başvuruları 13-24 Şubat 2017 tarihleri arasında çevirimiçi (online) olarak Ofisimizin “exchangeapp.akdeniz.edu.tr” adresli internet sayfası üzerinden alınacaktır. Erasmus+ Öğrenim/Staj Hareketliliği ve Mevlana Değişim Programı başvuruları ayrıca alınacak olup, başvurulara ilişkin detaylı bilgi ilan edilecektir.

Sınava ilişkin detaylı bilgi sınav duyuru afişinde yer almaktadır.

Sınav afişi için tıklayınız.