Bütünleme Duyurusu

DUYURU!

2016-2017 bütünleme sınavları ile ilgili öğrencilerimize “Güz ve Bahar dönemi bütünleme başvuruları başlamıştır. Sınavına girmek isteyen öğrencilerin eAkdeniz’den girecekleri dersi süresinde seçmeleri gerekir.” Şeklinde SMS ile duyuru yapılmıştır. Ayrıca aşağıdaki metinde eAkdeniz öğrenci partalındaki duyuru yer almaktadır. Senatomuzun aldığı karar gereği bütünlemeye başvuran öğrencilerimiz sınava katılmadıkları taktirde Final notları geçerli olmayacak son not olarak sınava girmedi değerlendirmesi ile sonuç açıklanacaktır.

eAkdeniz sayfasındaki duyuru

2016 – 2017 Güz Dönemi Bütünleme Sınavı

Son Başvuru Tarihi: 04 Haziran 2017

2016 – 2017 Bahar Dönemi Bütünleme Sınavı

Son Başvuru Tarihi: 11 Haziran 2017

N O T:

Güz Dönemi Bütünleme sınavına katılmak için dersi mutlaka “2016 – 2017 Güz Dönemi Bütünleme Başvurusu” bölümünden seçmelisiniz.

Bahar Dönemi Bütünleme sınavına katılmak için dersi mutlaka “2016 – 2017 Bahar Dönemi Bütünleme Başvurusu” bölümünden seçmelisiniz.

Bütünleme sınavına girilecek derslere başvuru mutlaka yukarıdaki tarihlere kadar yapılmalıdır. Bunun dışında kayıt alınmayacaktır.