Yurtdışı Lisansüstü Eğitim Bursu Sınav Başvurusu

ALES Sınavı ilgili alanda 70 ve üstü almış olan öğrencilerimiz için Yurtdışı Lisansüstü Eğitim Bursu sınavı başvuruları başlamıştır. Bursu kazanan öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı bursu ile dil eğitimi aldıktan sonra, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı dahil diğer kurumlar adına yurt dışında yüksek lisans ve doktora yapıp döndükten sonra kurumda Uzman/Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayacaklardır.
İlgilenen öğrencilerimiz ve mezunlarımızın dikkatine.
Sınav Başvurusu ÖSYM’ye yapılacaktır. Başvuracak adaylar için detaylı bilgi aşağıdaki linktedir.
Başarılar dileriz.