Lisansüstü Eğitim Seminerleri 26 Aralık Tarihinde

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI  SEMİNER SUNACAK OLAN YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİLERİ, SEMİNER KONULARI ve SAAT BİLGİLERİ AŞAĞIDADIR.

Tarih ADI-SOYADI KONUSU
26 Aralık 2016
10.00 Mehmet Gökhan DEMİRTAŞ “Türkiye Akdeniz Kıyılarının Deniz Florası”
10.15 Aslan Çağlar ÜNVER “Antalya’da Yetiştiriciliği Yapılan Bazı Akvaryum Bitkileri”
10.30 İsmail Abdullah VURAL “Ülkemizdeki Baraj Gölleri ve Bu Göllerde Balıkçılığa Yönelik Yaşanan Problemler.”
10.45 Elif SARI “Göllere yapılan müdahalelerin ekolojik yapılarında meydana getirdiği değişimler.”
11.00 Çağatay KAHRAMAN “Antalya Körfezi’nden yakalanan Barbun (Mullidae) balıklarının Bazı Morfolojik Özellikleri”
11.15 Mehmet Ali DEMİR “Türkiye’de Dağılım Gösteren Bazı Tatlısu Midyelerinin Sedef ve İnci Üretimi Potansiyelleri”
11.30 Hamdi Deniz EROL Vimba vimba L. 1758 (Eğrez Balığı)’nın Türkiye’deki Yaşam Alanları ve Bazı Biyolojik Özellikleri”
11.45 Tuba ÇATLI “Türkiyede Tatlısu Istakozu Üretimi ve Karşılaşılan Sorunlar”
ÖĞLE ARASI
13.30 F. Gökhun TOKAY “Su Ürünleri Tüketimi Kaynaklı Riskler ve Risk Değerlendirmesi”
13.45 Serkan TEKER “Antalya Körfezi’nde bir Parazit olan Epipenaeon ingens ‘in Kahverengi Karidese (Farfantepenaeus aztecus) İnfentasyon Oranı, Büyüme ve Üremesi Üzerine Etkileri”
14.00 S. Yağmur ÇELİK “Balık Biti: Argulus spp.
14.15 Bülent TOKTAŞ “Kabuklu Su Ürünlerinde Melanosis Oluşumu”
14.30 Deniz USLUCAN “Su Ürünlerinden Jelatin Eldesi”