Bütünleme sınavları ile iligili tarihler

2016 – 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FİNAL VE BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ

BAHAR Yarıyılı Sonu (FİNAL) Sınavları 22 Mayıs 2017

02 Haziran 2017

GÜZ Yarıyılı Yıl/Yarıyıl Sonu İkinci Sınavı (BÜTÜNLEME) Son Başvuru Tarihi 04 Haziran 2017
GÜZ Yarıyılı Yıl/Yarıyıl Sonu İkinci (BÜTÜNLEME ) Sınavı 05-09 Haziran 2017
BAHAR Yarıyılı Yıl/Yarıyıl Sonu İkinci Sınavı (BÜTÜNLEME) Son Başvuru Tarihi 11 Haziran 2017
BAHAR Yarıyılı Yıl/Yarıyıl Sonu İkinci (BÜTÜNLEME) Sınavı 12-16 Haziran 2017
MAZERET Sınavları 28-30 Haziran 2017

Derslere göre sınav tarihleri sonra yayınlanacaktır.